Våre massasje behandlinger

VÅRE MASSASJE BEHANDLINGER

Alle massasjetimer kan bookes til vår massør Natasha, på begge avdelingene.

 

AROMATERAPI 60-75 MIN

Avslappende kroppsmassasje med eteriske oljer som minsker smerter, fremmer blodsirkulasjon, hjelper å roe ned kropp og sinn, fremmer dyp avslapning og reduserer stress. Ta et lite avbrekk i dine daglige rutiner og la tiden stå stille for å gjenvinne energi og la velbehaget ta overhånd. Gjenopprett balansen mellom kropp og sinn og vekk en følelse av harmoni og velvære.


Kilde: massasjeklinikkvanse.com

RYGG/NAKKE 20/30/45 MIN

Dyptgående massasje med fokus på muskelknuter, ømme muskler, sirkulasjon og velvære. Gjør spent muskelatur myk og elastisk, motvirker spenninger ved smertetilstand, øker blodsirkulasjon, bindevevet blir smidigere, næringsopptaket i muskelaturen øker, forbedrer konsentrasjonen og søvnkvalitet, øker kroppsbevisstheten, avstressende og beroligende.

BARNEMASSASJE (OPPTIL 12 ÅR) 30 MIN

Mange barn opplever stress, uroligheter og anspenthet. Det er nok stress og krav i hverdagen, og barn har også godt av å lære å ta det med ro. Massasje virker stressreduserende, oppmykende og gir følelse av tilfredshet.

AROMA DE LUXE 90 MIN

Behagelig full kroppsmassasje med eteriske oljer for hele kroppen, kombinert med 30 min oppfriskende hudpleie.

HOT STONE 60-75 MIN

I hot stone massasje brukes det lavasteiner som er oppvarmet i temperert vannbad. Varmen fra lavasteinene gir en rask avspenning i muskelaturen, avgifter kroppen, senker stressnivået og reduserer smerter. Du får økt sirkulasjon i hele kroppen, mer energi og generell forbedring av helsa. Varmen som lavasteinene avgir er svært behagelig og trenger dypt i kroppen. Behandlingen har svært god virkning på bl.a. stress, leddgikt, ryggsmerter og søvnproblemer. Den gir også en følelse av velvære og mindre smerter i de områdene hvor stresset har lagt seg. Det brukes varme eteriske oljer sammensatt etter dine behov.


Kilde: massasjeklinikkvanse.com

AYURVEDISK MASSASJE 90 MIN

Helkroppsmassasje og indisk hode massasje. Dette er en kraftig fornyende massasje som hjelper deg å føle deg ung, attraktiv og sunn. Dette er en massasje som forbedrer synet og øyesykdommer, nærer kroppen, styrker muskler og gir styrke og vitalitet. Den er med på å eliminere avfallsstoffer, forbedrer søvn og bringer både psykisk og fysisk velvære. Etterlater huden myk og silkeaktig, gir fasthet og øker motstand og immunitet.

KLASSISK MASSASJE 60-75 MIN

Lindrer muskulære plager, reduserer spenninger, bedrer elastisitet i ledd, sener og muskler. Løser opp stive og ømme muskler, bearbeider muskelknuter, øker blod- og lymfesirkulasjon og gir økt utskillelse av avfallsstoffer. Klassiske massasje kan redusere smerter, stress, spenninger og ha innvirkning på både kropp og sinn. Vi bruker dype massasjeteknikker som jobber med både muskler, sener og ledd. De forskjellige massasjeteknikkene setter i gang en del prosesser hvor oksygen og næringsstoffer lettere når fram til muskelceller og avfallsstoffer blir fjernet. Det er en langvarig følelse av velvære, avslapning og harmoni. Massasje stimulerer også hormonsystemet oxitosin (antistresshormon) som stabiliserer nervesystemet og styrker immunforsvaret.

SPORTSMASSASJE 60-75 MIN

For de som ønsker en dyp massasje, for aktive idrettsutøvere før eller etter en fysisk utfordring. Hovedformålet med sportsmassasje er å lindre spenninger som bygges opp i kroppens myke vev i forbindelse med fysisk aktivitet. Sportsmassasje er tilpasset de områder som blir belastet. Massasjen kan bedre anstrengte muskler, få frie muskler til å yte maksimalt, samt forebygge skader. I massasjen inngår en del tøyinger og bevegelser.


Kilde: massasjeklinikkvanse.com

GRAVIDMASSASJE 30-45 MIN

Så lenge man er frisk og sunn er gravidmassasje å anbefale fra 2 trimester og fram til termin. Her brukess myke lange grep, stryking og friksjoner som er mest tilpasset en gravid kropp. Lymfedrenasje teknikken brukes for å minke eller fjerne væskeansamling. I løpet av graviditeten er det vanlig å legge på seg noen kilo, noe som kan føre til plager i rygg og bekken, nakke og skuldre. Noen kan bli plaget også av opphopning av væske i kroppen som kan gi hevelse og smerter i muskler, bindevev og ledd. Massasjen kan være effektiv ved å lindre disse smertene og løse opp i stiv og øm muskelatur, samt minske og fjerne væskeansamling. Klienten ligger på siden godt støttet opp med puter.

ETTERBEHANDLINGSRÅD

I våre salonger vil du finne «Hot & cold» i våre hyller til hjemmebruk. Det er et massasjeprodukt som skal anvendes på ulike muskelgrupper, belastningsskader, støle ledd og dårlig blodsirkulasjon. Stryk på ett tynt lag på ønsket område og masser i noen minutter slik at kremen trekkes inn i huden. Den skal kun brukes ved behov, gjerne flere ganger om dagen. Kremen inneholder naturlige ingredienser som trekkes ned i huden og gir en varm følelse. Gjerne be om å få teste den kombinasjon med massasje.

Legg inn en kommentar

Scroll to top