Om oss!

Velkommen hos oss på Relax Unisex Hud – og Kroppspleie!

Fra venstre: Malin, Lisa, Monika, Renate, Trine E, Helene og Maren.

Relax AS er en bedrift plassert i Trondheim som tilbyr behandlinger innen skjønnhet og velvære . Du finner to Relax salonger i Trondheim; en på Valentinlyst senter (et lite stykke utenfor sentrum) og en på Trondheim Torg, (midt i sentrum). Relax AS ble etablert i 2005, og har nå 15 års jubileum i 2020.

Teamet vårt består av ni hudterapeuter og en estetisk sykepleier, samt to eiere (Claudia som hovedeier, og Silje-Adelen som medeier). Daglig leder Tanja og nestleder Trine Lise kunne dessverre ikke stille på gruppebildet da Trine har gått ut i svangerskapspermisjon og koser seg med den nye familietilværelsen.Vi gratulerer henne som nybakt mor og ser fram til comeback om noen måneder! Tanja står høygravid bak kameraet og går ut i permisjon fortløpende. Vi gleder oss på hennes vegne og krysser fingrene for at alt går bra med henne også. Heldigvis har de sørget for å finne dyktige vikarer i Malin og Lisa som fortsetter arbeidet med trygge hender.

Vi er en gjeng dedikerte damer med et mål om å gi deg profesjonell utførelse av skjønnhet – og velvære behandlinger i en behagelig atmosfære. Vi holder oss oppdaterte faglig og sørger for å ta godt vare på alle flotte kunder som kommer på besøk. Noen av oss har i tillegg spesialisert seg innenfor forskjellige retninger i bransjen, slik at vi kan tilby et utvidet spekter av behandlinger:

Monika – permanent makeup, holder til på Valentinlyst.

Trine – negledesigner (akryl), fotterapeut og aromaterapeut, holder til på Valentinlyst.

Lisa – negledesigner (gele), utfører negledesign på Trondheim Torg

Sist men absolutt ikke minst, vår estetiske sykepleier Hege Wennes som mange verdsetter høyt. Hun er på besøk hos oss ca en gang pr. mnd og bruker en dag på hver salong. Hege jobber til vanlig i drammen, og er eier av Wennesklinikken. Hun var den første sykepleieren i Norge til å arbeide med Restylane. Hun har lært opp og vært støttespiller for mange sykepleiere og leger i dette, og er i dag en kjent foredragsholder for medisinfirmaet Galderma (Restylane). Timer hos henne bookes på vanlig måte fra vår online booking -> www.relaxsalon.no (Book nå).

Bilde tatt ved Heges siste besøk på Trondheim Torg i Oktober. Hun ønsker alle kunder velkommen ved neste besøk 6. og 7. Desember!

Du finner nærmere informasjon om behandlinger og priser på hjemmesiden til Relax her. Vi ser fram til å ta imot både stamkunder og nye kunder på våre salonger!

Legg inn en kommentar

Scroll to top