Hege Wennes

Det ble skrevet litt om Hege Wennes i innlegget «Om Oss» men legger ut et eget innlegg om henne, da det er fint med utdypende informasjon når man vurderer en estetisk hudbehandling. Hege utfører estetiske hudbehandlinger uten bruk av kniv, og man kan se på disse behandlingene som den gyldne middelvei mellom vanlig hudpleie og kirurgi. Hege var den som introduserte dette konseptet for første gang i 1999, etter det har mange hudpleiesalonger fulgt hennes fotspor og tilbyr i dag medisinske og kirurgiske hudbehandlinger. Hege fullførte i første omgang 3-årig kunstutdanning, noe som gir henne et velutviklet estetisk blikk. Deretter ble hun sykepleier og har mange års erfaring innen medisin, revmatologi, kirurgi, plastisk kirurgi, akutt mottak og senere som operasjonssykepleier. Dette rakk hun før hun begynte med sine estetiske hudbehandlinger som hun nå har hatt suksess med i 20 år!

Heges aller viktigste mål er at alle blir fornøyde etter endt prosess. Hun jobber konstant for å høyne sin kompetanse og har i dag kontakt med spesialister i mange land. Blant andre England, Sveits og Frankrike, i tillegg til Skandinavia, da hun har deltatt på verdenskongresser siden 1999. Hege vektlegger selvfølelse og bra livskvalitet i hverdagen, enten du er syk eller frisk fortjener du å føle deg bra. Hun har et brennende engasjement for å hjelpe klienter forbedre allmenntilstanden sin, enten det er et problem som tanngnissing, hodepine, brannskader, arr eller vorter samt. justering av ansiktstrekk, for å nevne noen få. Hver unike klient må alltid gjennom en grundig konsultasjonstime før hun tar fatt på jobben, dette for å sikre at behandling og produkt blir tilpasset den enkelte etter behov. Under kan du se før og etter bilder fra to av Heges behandlinger, hentet fra hennes instagram:

Her har hege jobbet med pigmentflekkene til klienten.

Før og etter bilder ved bruk av restylane.

Hege er en trygg behandler som ivaretar mennesker rundt seg og sørger for å gi realistiske forventninger til alle besøkende. God informasjon og veiledning blir alltid gitt under hver konsultasjon. Hun ser på det som en av de viktigste delene av jobben sin. Er du nysgjerrig på Hege og ønsker å utforske mer, kan du titte innom hjemmesiden hennes. Der finner du en oversikt over de mange behandlingene hun tilbyr! Ellers er hun å finne på facebook og instagram.

Glem ikke at hun er på plass i vår salong 6. og 7. Desember. Du kan booke time på vår hjemmeside her . Vi gleder oss!

Legg inn en kommentar

Scroll to top